Get In Touch Episor


BILAKAH KALI TERAKHIR KITA CALL TANYA KHABAR MAK AYAH KITA?

Sebagai anak, dah besar panjang, lagi-lagi kita dah ada keluarga sendiri, ada antara kita terlupa yang kita masih ada mak dan ayah kat kampung.

Sibuknya kita bekerja sehari-hari sebab nak make sure hidup kita hari ni dan esok jadi lebih baik dari semalam.

Sibuknya kita sampai terlupa apa khabar agaknya mak dan ayah kat kampung.

Sihatkah mereka? Cukupkan duit belanja mereka? Apa yang mereka buat?

Bila kita meningkat usia ni, macam-macam sakit yang kita tak perasan wujud dalam diri kita.

Apatah ayah dan mak kita.

Bila kali terakhir kita bawa mak dan ayah kita pergi buat medical check up?

Pernah atau tidak kita buatkan detail medical check up untuk mereka, paling tidak pun setahun sekali atau 3 tahun sekali.

Kita terlupa,

Disebabkan kita sibuk sangat, sampai kita tak perasan wujud macam-macam penyakit yang mula menyebar di dalam tubuh badan kita. Apatah lagi dalam tubuh badan mak dan ayah kita.

Mana kita tahu apa yang kita buat setiap hari.

Ramai yang tak pantau pemakanan dan lifestyle.

Kita ni sibuk kerja sampai waktu tidur kita pun tak teratur. Makan pula macam-macam. Asal nampak sedap semua kita bedal.

Tahu, makanan yang kita makan itu halal dan sedap. Tetapi adakah ia menyihatkan?

Berapa ramai dari kita yang buat rutin senaman selama 10 minit setiap hari?

Adakah cukup berjalan kaki 3,000 langkah sehari?

Sebab itulah kami kat sini hasilkan satu produk R&D terbaik, hasil kajian 2 herba kuno di zaman dinasti cina dahulu kala,

Menggunakan teknologi moden, hari ini terhasil lah produk #episor yang terbukti membantu kesihatan mereka yang telah berkahwin atau sudah berusia.

EPISOR adalah gabungan 2 herba berkualiti tinggi terbaik yang di import iaitu Epimedium Sagittatum (Horny Goat Weed) dan Fructus Psoralea (Bu Gu Zhi) yang terbukti memberi manfaat:

– Membantu menguatkan badan
– Memberi tenaga tambahan
– Membantu meringan dan memulihkan proses kesakitan lutut dan sakit badan
– Membantu melewatkan proses-menopouse
– Membantu proses pemulihan masalah-mati-pucuk

Herba ini adalah produk ubat tradisional yang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dan diiktiraf halal Jakim.

Herba ini telah melalui proses ujian makmal (lab test) dan ia lulus tanpa ada sebarang kesan sampingan kepada pengguna.

Produk ini sangat bagus. Anda tidak perlu risau dengan mengambil produk ini kerana ia:

– tidak panas
– tidak ada tindakbalas seperti rasa mual atau pening
– tiada ada sebarang hormon
– tidak menyebabkan jantung berdegup laju

Siapa yang disyorkan mengambil produk EPISOR ini?

– Mereka yang telah berusia yang ingin kembalikan kesegaran badan serta bertenaga
– Mereka yang ada masalah tidak cukup-kuat (:))
– Mereka yang ada masalah-mati-pucuk
– Mereka yang risau akan-monopouse
– Mereka yang ada masalah-mood-swing dan period-tidak-teratur
– Mereka yang selalu sakit-lutut
– Mereka yang lesu-badan
– Mereka yang sering bekerja lewat malam

Selain mak ayah di kampung, siapa lagi yang boleh guna?

– Polis, tentera, bomba, pengawal keselamatan, nurse, doktor, cikgu, apa juga pekerjaan anda.
– Mereka yang kurang prihatin dengan menjaga pemakanan, kurang bersenam

*Bagi mereka yang ada masalah sakit kronik stage yang melibatkan pemantauan doktor, sila dapatkan nasihat dan rujukan doktor.

*Produk ini adalah penyediaan tradisional. Rujuk doktor sebelum mengambil apa-apa buat berkaitan.

*Tidak ada data yang mencukupi untuk mereka yang mengandung atau menyusukan anak untuk mengguna produk ini. Sila berhenti mengambil produk jika anda mendapati ada simptom sampingan.

BERAPA HARGA PRODUK INI?

Bersesuaian dengan kualiti, harga untuk sebotol adalah RM180 untuk semenanjung dan RM190 untuk Sabah/Sarawak.

Namun begitu, pihak HQ berikan JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN jika anda mendapati produk ini tidak memberi manfaat kepada anda.

Jadi tidak rugi membeli produk ini dengan jaminan yang diberikan!

Hanya hubungi no wakil jualan kami ini, mereka akan guide anda macam mana nak dapatkan produk ini.

Stok adalah terhad! Tidak terdapat di mana-mana kedai buat masa ni. Ia hanya dijual online buat masa ini.

Hubungi no wakil jualan kami sekarang!

atau terus hantarkan pesanan anda ke

Sphere: Related Content

No Comments

Leave a reply

CommentLuv badge